Der zināt
Prezentē Bauskas novada tūrisma attīstības un mārketinga analīzi

Šī gada 15.novembrī Bauskas rātsnamā novada tūrisma pakalpojumu sniedzējiem, deputātiem, vadībai un attīstības speciālistiem tika prezentēta šī gada vasarā veiktā tūrisma analīze, kuru pēc Bauskas novada pašvaldības pasūtījuma veica  Ēriks Lingebērziņš  - Biznesa augstskolas “Turība” asociētais profesors, Latvijas Tūrisma aģentu un operatoru  “ALTA” valdes priekšsēdētājs. Tās ietvaros tika veikta tūrisma pakalpojumu sniedzēju aptauja, viesu anketēšana, definēta novada tūrisma attīstības un mārketinga vīzija, mērķi, uzdevumi un vēlamās rīcības 2023- 2027.gadam.

Pēc prezentācijas klātesošie tika iepazīstināti ar tālāko rīcības plānu, lai iesāktais darbs rezultētos Bauskas novada tūrisma attīstības un mārketinga rīcības plānā 2023-2027.gadam, proti, tiks organizētas darba grupas sīkāku uzdevumu izstrādei, kurās tiks aicināti iesaistīties arī tūrisma pakalpojumu sniedzēji.

Sanāksmes laikā TIC vadītāja Inese Turkupole-Zilpure iepazīstināja klātesošos arī ar Tūrisma informācijas centra mārketinga aktivitātēm tuvākajos mēnešos. Sanāksmes laikā starp klātesošajiem  izvērtās diskusijas par pilsētas infrastruktūras jautājumiem, kuri būtu jāņem vērā  novada vadībai  un pilsētas pārvaldei domājot par viesu un iedzīvotāju patīkamu un drošu uzturēšanos pilsētvidē.

Informāciju sagatavoja

Inese Turkupole-Zilpure
Tūrisma informācijas centra vadītāja