Der zināt
Pieņem dāvinājumā nekustamo īpašumu parka ierīkošanai Bauskā

27. oktobra Bauskas novada domes sēdē deputāti lēma pieņemt privātpersonas dāvinājumu - nekustamo īpašumu Rīgas ielā 62A, Bauskā, kas sastāv no zemes vienības 36 725 m2 platībā, - Bauskas novada pašvaldības īpašumā.

Pēc dāvinātāja prasības, līgumā tiks iekļauts nosacījums, ka nekustamajā īpašumā Bauskas novada pašvaldībai jāizveido parks ar nosaukumu “Kampes parks”.

Saskaņā ar Bauskas novada domes 2020.gada 30.aprīļa saistošajiem noteikumiem Nr.11 „Bauskas novada teritorijas plānojuma grafiskā daļa un teritorijas izmantošanas un apbūves noteikumi”, nekustamam īpašumam teritorijas izmantošanas veids ir mazstāvu dzīvojamās apbūves teritorija un dabas un apstādījumu teritorija.

Mazstāvu dzīvojamās apbūves teritorijā viens no teritorijas papildizmantošanas veidiem ir labiekārtota publiska ārtelpa, kas ietver publiski pieejamus pagalmus, apstādījumus un labiekārtojuma infrastruktūru (tai skaitā nedzīvojamās ēkas un inženierbūves) atpūtas, veselības un fizisko aktivitāšu nolūkam un citu publiskās ārtelpas funkciju nodrošināšanai.

Bauskas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa