Der zināt
Noteikts pašvaldības līdzfinansējuma apmērs dzīvojamās mājas pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai

Apstiprināti saistošie noteikumi, kas nosaka Bauskas novada pašvaldības līdzfinansējuma apmēru un tā saņemšanas nosacījumus dzīvojamās mājas pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai pašvaldības administratīvajā teritorijā. Tie izdoti ar mērķi, lai sekmētu dzīvojamo māju pieslēgšanos centralizētajai kanalizācijas sistēmai, attīstot pakalpojumu sniegšanā efektīvas, ekonomiskas un drošas tehnoloģijas, nodrošinot vides aizsardzību, samazinot vides piesārņojuma risku, veicinot dabas resursu ilgtspējīgu izmantošanu, kā arī palīdzētu sasniegt Kohēzijas fonda līdzfinansēto ūdenssaimniecības projektos noteiktos galvenos iznākuma rādītājus.

Apzinātais un prognozētais līdzfinansējuma apjoms, nodrošinot pieslēgšanos Kohēzijas fonda līdzfinansēto projektu  ietvaros izbūvētajiem centralizētajiem kanalizācijas tīkliem ir aptuveni 150 000 EUR, pārējos gadījumos – aptuveni 105 000 EUR.

 

Saistošie noteikumi "Par Bauskas novada pašvaldības līdzfinansējuma piešķiršanu nekustamā īpašuma pieslēgšanai centralizētajai kanalizācijas sistēmai"