Der zināt
Iepirkums «Vecumnieku Jaunā un Vecā ezera savienojošā ūdensvada caurules remontdarbiem» ir pārtraukts un izsludināts jauns

Piektdien, 23. septembrī, elektronisko iepirkumu sistēmā, tika atvērti piedāvājumi par Vecumnieku Jaunā un Vecā ezera savienojošās ūdensvada caurules remontdarbiem. Iepirkuma procedūrā piedāvājumus iesniedza trīs pretendenti - "GTF" SIA, "Kvintets M" SIA un "RERE Vide" SIA.

4.oktobrī iepirkumu komisija vērtēja pretendentu iesniegumus vai tie atbilst nolikumā minētajām prasībām. Pretendentiem tika pieprasīts sniegt papildus informāciju. Iesniegtie dokumenti ir izvērtēti un pieņemts lēmums:

  • SIA “GTF” – piedāvājums neatbilst nolikumā izvirzītajām prasībām;
  • SIA “Kvintets” – piedāvājums neatbilst nolikumā izvirzītajām prasībām;
  • SIA “RERE Vide” – iesniedzis piedāvājumu, kas atbilst nolikumā izvirzītajām prasībām, bet summa, ko piedāvā pretendents būtiski pārsniedz Pasūtītāja (pašvaldības) plānoto līguma cenu un budžeta līdzekļus.  

Iepirkums tika pārtraukts un izsludināts jauns. Jaunā iepirkuma atvēršana paredzēta 17.10.2022.

Iepirkums tika izsludināts 13.septembrī un paredzēja, ka būvniecības dokumentācijas izstrāde un savienojošā ūdensvada caurules remontdarbi veicama divu mēnešu laikā no līguma noslēgšanas dienas. 

Bauskas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa