Der zināt
Festivāls «Bauska TASTE 2022» jau šodien

Ceturtais mūzikas festivāls “Bauska TASTE 2022” uz kopīgu satikšanos Bauskas Pilskalna parka estrādē jau šodien.

Festivāla pirmajā dienā uz “Pils skatuves” kāps tādi Eiropā un Latvijā atzīti mākslinieki kā Patrisha, Aija Andrejeva & “Very Cool People”, “Daddy Was A Milkman”, “Instrumenti” un “Citi Zēni”. Savukārt, “Parka skatuvi” pierībinās apvienība “Kruumi”, “B-optimist”, “Kris&Oz”, “ak69” un “Pienvedēja Piedzīvojumi”. Par ballītes atmosfēru visas nakts garumā gādās DJ Stocka

Sestdienā apmeklētājus uz “Pils skatuves” sagaidīs Chris Noah, Būū, Arstarulsmirus, Intars Busulis & Abonementa orķestris un “Jumprava”. Taču “Parka skatuvē” klausītājus priecēs grupa “Mother of Pearl”, Elizabete Gaile, “Sapņu fragmenti”, MARTA, RAUM, Fiņķis & PRAGAII, kā arī “Laika Suns”.

Papildus koncertiem dažādām muzikālajām gaumēm apmeklētājiem būs iespējams nobaudīt labākās festivāla garšas ēdināšanas zonā, veldzēties ar atspirdzinošiem dzērieniem “Bauskas alus dārzā”, saposties dizaina tirdziņā “Tasterāde”, nodoties nesteidzīgai atpūtai ģimenes vai draugu lokā un vēl. Festivāla teritorijā tiks iekārtota arī atsevišķa bērnu zona, kurā par vienreizēju samaksu jaunākie atpūtnieki varēs baudīt daudzveidīgas un aizraujošas aktivitātes divu dienu garumā.

Festivāla programma

Noderīga informācija ikvienam

Satikšanās biļetes pieejamas visās “Biļešu Paradīze” kasēs un tiešsaistē


Tāpat vēl līdz plkst. 18:00 ir iespēja ieejas biļeti apmainīt pret aproci festivāla aproču apmaiņas punktā Bauskas Kultūras centrā. Biļešu kase pircējiem gan šodien nav pieejama. Aproces būs iespējams saņemt arī pie ieejas Bauskas Pilskalna parkā.

Pēdējo reizi festivāls “Bauska TASTE” notika 2019. gadā, kad tas Bauskas Pilskalna parka estrādē vienkopus pulcēja teju 10 000 apmeklētāju, tādējādi kļūstot par trešo apmeklētāko festivālu Latvijā. Aizvadītajos gados festivāla programmu kuplinājuši tādi mūziķi kā “Astro`n`out”, MESA, “The Sound Poets”, “Labvēlīgais tips”, “Carnival Youth”, “Triānas Parks”, “Skyforger”, Ralfs Eilands un Latvijas Radio bigbends, Ozols un Tehnikumus un citi iecienīti mākslinieki.

Bauskas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa