Der zināt
Egita Dreimane iecelta par Īslīces pamatskolas direktori

Bauskas novada domes sēdē 5. janvārī domes deputāti vienbalsīgi nolēma par Īslīces pamatskolas direktori iecelt Egitu Dreimani. Jaunajā amatā viņa stāsies 9. janvārī.
Uz Bauskas novada pašvaldības vispārējās izglītības iestādes „Īslīces pamatskola” direktora amatu bija izsludināts atklāts konkurss. 2022. gada 19. decembrī noslēdzās pieteikumu iesniegšana un šajā termiņā bija saņemts tikai viena pretendenta iesniegums. Ar Bauskas novada domes lēmumu izveidotā konkursa pretendentu vērtēšanas komisija Egitu Dreimani atzina par piemērotu skolas direktores amatam.
Egita Dreimane ir ilggadēja Īslīces pamatskolas darbiniece. Kopš 1999. gada E. Dreimane Īslīces pamatskolā vadījusi mācību stundas, veikusi klases audzinātājas pienākumus un metodisko darbu, bijusi direktores vietnieces izglītības jomā, vadījusi metodisko komisiju un skolas arodorganizāciju. E. Dreimane atzīst, ka ir izveidojusi veiksmīgu sadarbību ar kolēģiem un skolas darbiniekiem, kuri ir motivējuši viņu pieteikties šim amatam.
Jaunās direktores vīzija ir veidot iestādi kā mācīšanās organizāciju, kas piedāvā daudzveidīgas iespējas personības izaugsmei, atbilstoši nākotnes vajadzībām.
Vēlam Egitai Dreimanei nerimstošu entuziasmu, profesionālu attieksmi un kvalitatīvu darba organizēšanu Īslīces pamatskolas direktores amatā!

Beāte Kate Hegenbarte,
sabiedrisko attiecību speciāliste