Der zināt

Mirdza Brazovska Bauskas novada pašvaldības vadību sagaidīja nu jau savā bijušajā kabinetā – Brazovskas kundze pēc 42 gadu darba slimnīcā, no kuriem pēdējos astoņus kā slimnīcas vadītāja, atstāj tik ļoti loloto un mīlēto darbavietu.

Bauskas novada domes priekšsēdētājs uzteica Mirdzu Brazovsku par nesavtīgu, profesionālu un godprātīgu darbu daudzu gadu garumā Bauskas slimnīcā. Priekšsēdētājs sacīja: “Ir žēl zaudēt tik spēcīgu un kompetentu kolēģi. Mirdza savu darbu veikusi lieliski. Ticu, ka šī stāsta beigas, ir jauns sākums citam, tikpat labam un, iespējams, vēl labākam stāstam, lai Bauskas novada iedzīvotāji saņemtu vislabāko iespējamo veselības pakalpojumu klāstu. Lai Mirdzai veicas it visā, ko viņa plāno darīt turpmāk.”

Arī Bauskas novada domes priekšsēdētāja vietnieks Aivars Mačeks uzteica Mirdzas darba spējas. “Mirdza strādājusi šo gadu garumā tikai cilvēku, ne sevis pašas labā. Mirdza ir spēcīga sieviete, spēcīgs savas jomas profesionālis un viņas aiziešana mums ir liels zaudējums. Tai pat laikā, esamu pārliecināts, ka jaunā vadītāja neatpaliks un slimnīca nonāks tikpat drošās rokās, kādās tā bija, kad slimnīcu vadīja Brazovskas kundze,” tā A. Mačeks.

Bauskas novada domes izpilddirektors sacīja: “Lai arī esam pazīstami neilgu laiku, Mirdzas spēju vadīt slimnīcu vērtēju ļoti augstu. Brazovskas kundze savu darbu darīja lieliski un par to mēs viņai izsakām lielu pateicību.”

Bauskas novada pašvaldība pateicas Mirdzai Brazovskai par ieguldījumu SIA “Bauskas slimnīca” attīstībā un izaugsmē, daudzu gadu garumā nodrošinot Bauskas novada iedzīvotājiem nepieciešamo veselības aprūpes pakalpojumu klāstu.

Atgādinām, ka par jauno SIA "Bauskas slimnīca" vadītāju izraudzīta Margarita Epermane. Vairāk lasiet:

SIA “Bauskas slimnīca” turpmāk vadīs Margarita Epermane

Artūrs Dulbe,
sabiedrisko attiecību speciālists