Der zināt

Bauskas novada, Īslīces pagasta Rītausmās, Liepu ielas daudzdzīvokļu dzīvojamo māju iedzīvotāji vēlas dzīvot sakoptā un vizuāli pievilcīgā vidē, tāpēc iedzīvotāji, sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldību, novembra sākumā realizēja projektu “Liepu ielas 8 un Liepu ielas 10, Rītausmās, Īslīces pagastā daudzdzīvokļu māju teritorijas labiekārtošana un automašīnu stāvlaukumu izbūve”.

Projekts tika īstenots balstoties uz Bauskas novada domes 2012.gada 20.decembra saistošajiem noteikumiem Nr.24 „Par Bauskas novada pašvaldības līdzfinansējuma apmēru un tā piešķiršanas kārtību daudzdzīvokļu dzīvojamai mājai piesaistītā zemesgabala labiekārtošanai”, kuru 1.punkts nosaka, ka Bauskas novada pašvaldība piešķir līdzfinansējumu daudzdzīvokļu dzīvojamām mājām piesaistīto zemesgabalu labiekārtošanai.  

Liepu ielas 8 un Liepu ielas 10 iekšpagalma labiekārtošanas un stāvvietas izveides  projekta kopējās izmaksas ir 44 663,17 eiro. Bauskas novada pašvaldības piešķirtais līdzfinansējums ir 22 331,57 eiro.

Bauskas novada pašvaldība saņēma Liepu ielas iedzīvotāju pateicības vēstuli, kuru arī publicējam:
“Pēc vairāku gadu pacietīgas gaidīšanas, Bauskas novada Īslīces pagasta Rītausmas, Liepu iela 8 mājas iedzīvotāji ar priecīgu noskaņojumu beidzot sagaidīja pagalma rekonstrukcijas atklāšanas svētkus. Liepu ielas iedzīvotāji, ciešā sadarbībā ar Bauskas novada pašvaldību, šī gada novembrī īstenoja pagalma pārbūves pirmo kārtu – stāvlaukuma labiekārtošana un seguma nomaiņa. Iedzīvotāji izsaka lielu pateicību Bauskas novada domei par iespēju piešķirt līdzfinansējumu, bez kura projekta realizēšana nebūtu iespējama.

Liepu ielas iedzīvotāji lielu paldies vēlas teikt Bauskas novada domei, SIA “Viona”, būvuzraugam Kasparam Kugrēnam un Bauskas novada pašvaldības būvinženierei Agitai Eglinskai par veiksmīgu  sadarbību, ātru un kvalitatīvu darbu izpildi, par ieguldīto laiku un atbalstu projekta realizēšanā. Paldies Liepu ielas iedzīvotāji vēlas teikt arī Lilijai Mališevai, kura ar sirdi un dvēseli veiksmīgi saliedēja kaimiņus, lai piepildītu visu kopējo sapni par tīru, labiekārtotu un sakoptu pagalmu.”

Artūrs Dulbe,
sabiedrisko attiecību speciālists