Der zināt
Zemgales reģiona amatnieku un mājražotāju Kontaktbiržā piedalās mājražotāji no Bauskas novada

2022. gada 8. decembrī Zemgales reģiona kompetenču attīstības centrā norisinājās 12. Zemgales reģiona amatnieku un mājražotāju Kontaktbirža. Tajā piedalījās teju 100 dalībnieki, to skaitā 5 bija Bauskas novada mājražotāji.

Lepojamies, ka atzinības rakstu kategorijā “Par radošu pieeju” saņēma iecavnieks Otto Lodiņš un viņa ražotā produkcija - medus suflē.

Kontaktbiržā no Bauskas novada piedalījās:

  • Ieva Ozola, kura ražo gardas sviesta karameles. Tas ir īsts roku darbs, dabīgs produkts bez konservantiem un krāsvielām.
  • Otto Lodiņš, kurš ražo dažādus biškopības produktus. Rāmriti ir vieta, kur var atpūsties bišu namiņā guļot uz stropiem, baudīt svaigus putekšņus pa tiešo no stropa un nopirkt visus iespējamos un neiespējamos biškopības produktus.
  • Mārīte Kleva ar uzņēmumu “Magic BizMo”, kas ražo attīstošas mantas un grabulīšus bērniem.
  • Sandra Icaka ar piemājas saimniecības “Padegas” produkciju, kas tiek ražota no pašu saimniecībā izaudzētiem produktiem. Piedāvā dažādas sulas, sukādes, sīrupi un citi produkti.
  • Daira Jātniece, kura izmantojot mīlestību ko daba dod cilvēcei, rada lieliskus produktus tieši Tev un tādējādi radot prieku par padarīto paši sev. Piedāvā dažādus tēju maisījumus, kaltētus ābolus, garšvielas un citus pašu audzētu un radītus gardumus.

Amatnieku un mājražotāju veikuma cienītājiem bija iespēja atrast oriģinālās dāvanas no plašā piedāvājuma klāsta. Savukārt amatniekiem un mājražotājiem bija iespēja atrast jaunus sadarbības partnerus, gūt iedvesmu jaunām idejām un novērtēt citu veikumu.

Bauskas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa