Der zināt

Reizēm arī izklaidei un atpūtai dabā vajag piešķilt asumu! Tūrisma informatīvajā kampaņā „Zemgale aicina” reģiona novadi piedāvā izvēli arī ekstrēmāku izjūtu cienītājiem. Nesēdi mājās – ir īstais laiks pamēģināt izbraukt ar motociklu vai bobiku bezceļos, spēlēt peintbolu svaigā gaisā, pazust ūdens šaltīs veikparkā vai izbaudīt īsta autosportista sajūtas trasē!

Piedzīvojumi bezceļos /Aizkraukles novads/

Netālu no Kokneses „Bezceļu piedzīvojumu un atpūtas laukos” saimnieki laipni gaidīs visus, kuri grib izmēģināt enduro motociklu vai bobiku šarmu, traucoties pa meža ceļiem un arī iebraucot pilnīgos bezceļos. Mierīgākas atpūtas cienītāji tepat varēs izjāt ar zirgu. Iespējama arī nakņošana teltī vai kemperī.
info@lielkalni.lv


Rallija izjūtu asums trasē /Bauskas novads/

Musa Raceland trasē izbaudīsit speciāli pārbūvēta „Volvo 740” jaudu. Gan pilota, gan pasažiera sēdvietas aprīkotas ar rallija krēsliem, četrpunktu drošības jostām un papildu drošības tērauda rāmi. Baudiet individuālus braucienus vai kopā ar draugiem, ņemot automašīnā līdzi blakussēdētāju! Trasē vienlaikus var sacensties pat četri automobīļi.
http://musaraceland.lv

Peintbols svaigā gaisā /Dobeles novada pašvaldība/

Peintbola parks-Atpūtas vieta ZĪLES gaidīts ikviens, kurš vēlas izbaudīt aktīvo atpūtu, gūt adrenalīnu un pozitīvas emocijas peintbola spēlē. Var izmēģināt roku peintbola spēlē, sacensties lauku kriketā vai volejbolā, bet pēc tam atpūsties labiekārtotā piknika vietā. „Zīles” ir vieta, kur aktīvi pavadīt brīvo laiku svaigā gaisā un skaistā lauku vidē sev tīkamā kompānijā!
atputaziles@gmail.com

Veikparks ar kabeļtrasi /Jēkabpils novads/

Piedāvājums asāku izjūtu cienītājiem – veikparks.lv 158 ha plašajā Radžu ūdenskrātuvē, kas ne tikai pretendē uz skaistāko ūdenstilpju topu Latvijā, bet bez SUP kruīza ap ūdenskrātuves salām vai vienkāršu laiskošanos pludmalē piedāvā arī veikborda izbraucienus. Veikparka kabeļtrase savieno Radžu ūdenskrātuves pludmales krastu un vienu no tajā esošajām astoņām salām. Tajā izvietotas arī divas ūdens konstrukcijas un pieejams dažāda veida inventārs, tostarp pieejama Zorb bumbu noma.
www.veikparks.lv

Pazust ūdens šaltīs veikojot /Jelgavas novads/

Veikborda un aktīvās ūdens atpūtas parkā 5 Masti Wake Park tiek piedāvātas atpūtas un izklaides iespējas gan draugu kompānijām, gan ģimenēm. Tur atrodas viens no lielākajiem apļveida veikparkiem Baltijā un viens no lielākajiem piepūšamo ūdens atrakciju parkiem pasaulē. Ir arī iespēja izbraukt ar SUP dēļiem un restorānā-grilbārā nobaudīt gardu maltīti. Ekstrēmākie un aktīvākie var pazust ūdens šaltīs, slēpojot un veikojot pa kabeļparku.
 www.5masti.lv

Ja arī Tev patīk asāku sajūtu piedzīvojumi, dodies ciemos uz kādu no šiem objektiem!