Der zināt

Bauskas novada domes sēdē 24. novembrī domes deputāti vienbalsīgi atbalstīja Veronikas Puķes iecelšanu Bauskas novada pašvaldības iestādes “Bauskas Bērnu un jauniešu centrs” direktores amatā ar 2022.gada 1.decembri.

Veronika Puķe kopš 2010.gada pildīja Bauskas Bērnu un jauniešu centra direktores vietnieces pienākumus. Veronika zināma kā lieliska un profesionāla interešu izglītības pasākumu, konkursu un izglītības iestādes procesa organizētāja.

Vēlam Veronikai Puķei nerimstošu entuziasmu, profesionālu attieksmi un kvalitatīvu darba organizēšanu Bauskas Bērnu un jauniešu centra direktores amatā. 

Atgādinām, ka ar Bauskas novada domes 2022.gada 29.septembra lēmumu Nr. 442 (prot. Nr. 15, 25 p.) “Par Bauskas novada pašvaldības iestādes „Bauskas Bērnu un jauniešu centrs” direktora amata konkursa nolikuma apstiprināšanu” tika apstiprināts konkursa nolikums uz vakanto Bauskas novada pašvaldības iestādes “Bauskas Bērnu un jauniešu centrs” direktora amatu. Konkursa nolikuma noteiktajā kārtībā uz iestādes “Bauskas Bērnu un jauniešu centrs” direktora amatu tika izsludināts atklāts konkurss.

2022.gada 26.oktobrī noslēdzās pieteikumu iesniegšana. Ar domes lēmumu izveidotā konkursa pretendentu vērtēšanas komisija, izvērtējot amata pretendentu atbilstību izvirzītajām prasībām, par piemērotāko (par atklāta amata pretendentu konkursa uzvarētāju) atzina Veroniku Puķi un rosina domei pieņemt lēmumu par Veronikas Puķes iecelšanu Bauskas novada pašvaldības iestādes “Bauskas Bērnu un jauniešu centrs” direktora amatā.

Artūrs Dulbe,
sabiedrisko attiecību speciālists