Der zināt
Vecumniekos aizritējusi Latvijas pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienības sapulce

Trešdien, 9. novembrī, Vecumnieku Daudzfunkcionālajā sociālo pakalpojumu centrā “Sarkanā skola”, notika Latvijas pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienības (LPSDVA) kopsapulce/atskaišu sapulce.

Pasākumu atklāja LPSDVA valdes priekšsēdētāja Ina Behmane, kura ar lielu prieku un gandarījumu ir braukusi uz Vecumniekiem. Viņa atklāja, ka cik zinot Inu Jankeviču, viņa vienmēr ir teikusi, ka vēlās aicināt mūs visus ciemos, bet tikai tad, kad būs “Sarkanā skola” gatava. Tā diena ir klāt un mēs visi esam pie Inas ciemos!

Svinīgajā uzrunā, Bauskas novada Sociālā dienesta Vecumnieku struktūrvienības vadītāja Ina Jankeviča, pateicās ik vienam, kurš ir ieradies. Ina Jankeviča ar lepnumu un gandarījumu izteica, ka tas ir piepildījies, tas ir noticis. Viņa ir ļoti priecīga, lepna un laimīga, ka šis projekts – “Sarkanā skola” ir realizējies un durvis ir vērtas vaļā ik vienam novada iedzīvotājam un viesim. Ina sirsnīgi visus sveica ar satikšanos un novēlēja visiem izturību turpmākajos darbos.

Kā dāvana klātesošajiem, bija sarūpēts muzikālais priekšnesums, kuru vadīja mūziķis Rihards Saule.

Pēc muzikālā priekšnesuma, Latvijas pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienības sēdē, Labklājības ministrijas pārstāvji svinīgi pasniedza Saldus novada pašvaldības aģentūras “Sociālais dienests” direktorei Inai Behmanei Latvijas Republikas Ministru kabineta Atzinības rakstu par izcilu sadarbību sociālā darba un sociālās palīdzības politikas veidošanā. Ina kopš 2009. gada ir Biedrības "Latvijas pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienība" valdes priekšsēdētāja un iedvesma daudziem sociālajiem darbiniekiem Latvijā.

Svinīgajā mirklī Inu Behmanei sveica arī Saldus novada domes priekšsēdētāja vietniece izglītības, sociālajā un kultūras jomā Inta Vanaga un Saldus novada p/a “Sociālais dienests” vadītājas vietniece Sindija Maulica.

Pasākuma noslēdzošajā daļā tika ievēlēta jaunā Latvijas pašvaldību sociālo dienestu vadītāju apvienības valde deviņu locekļu sastāvā. Jaunās valdes pilnvaru termiņš ir trīs gadi.

Jaunās valdes sastāvs:

  • Guna Eglīte - Rīgas Sociālā dienesta vadītāja;
  • Kristīne Freiberga - Siguldas novada Sociālā dienesta vadītāja;
  • Sarmīte Ozoliņa - Ogres novada Sociālā dienesta vadītāja;
  • Ainārs Judeiks - Valmieras novada Sociālā dienesta vadītājs;
  • Agnese Mence-Katkeviča - Ķekavas novada Sociālā dienesta vadītāja;
  • Viktorija Puka - Balvu novada Sociālā dienesta vadītāja;
  • Anda Vītola - Venspils novada Sociālā dienesta vadītāja;
  • Silvija Strankale - Rēzeknes novada Sociālā dienesta vadītāja;
  • Ina Jankeviča - Bauskas novada Sociālā dienesta Vecumnieku struktūrvienības vadītāja.

Gija Spula,
sabiedrisko attiecību speciāliste