Der zināt

Atklāts konkurss uz SIA “Bauskas slimnīca” Sabiedrības valdes locekļa amatu tika izsludināts 2022.gada  25.jūlijā. Amatam pieteicās un tika izskatīti visi trīs kandidātu iesniegtie pieteikumi, no kuriem par piemērotāko, prasībām atbilstošāko, kā arī iegūstot augstāko vidējo punktu skaitu abās konkursa kārtās, izvēlēta Margarita Epermane.

Jaunā “Bauskas slimnīca” vadītāja Rīgas Stradiņa universitātē ieguvusi profesionālo bakalaura grādu veselības aprūpē un sabiedrības veselības speciālista kvalifikāciju. M. Epermanei ir pirmā līmeņa augstākā profesionālā izglītība un kvalifikācija kā jurista palīgam, profesionālais maģistra grāds uzņēmējdarbības vadībā un uzņēmumu un iestāžu vadītāja kvalifikācija, kā arī Margarita ir pabeigusi rezervistu militārās apmācības kursu Latvijas Nacionālajos bruņotajos spēkos.

M. Epermane Veselības inspekcijā strādājusi par inspektoru un vecāko inspektoru, vēlāk arī pildot Līguma uzraudzības nodaļas vadītājas pienākumus, savukārt Nacionālajā veselības dienestā veikusi Kontroles un uzraudzības departamenta direktores amata pienākumus. Pēdējie trīs gadi pavadīti SIA “Jēkabpils reģionālā slimnīca” valdes priekšsēdētājas amatā.

Margarita, kā vienu no pirmajiem mērķiem, izvirza definēt slimnīcas misiju, vīziju un mērķi, atbilstoši tiem veidot korporatīvo tēlu un pārvaldību, kā arī būtiski uzlabot informācijas sniegšanu un publisko saziņu ar cilvēkiem, lai par slimnīcas sniegtajiem pakalpojumiem pieejama informācija dažādos informācijas kanālos. M. Epermane ir pārliecināta, ka Bauskas slimnīcas veselības aprūpes pakalpojumi kļūs pieejamāki, kvalitatīvāki un slimnīca būs tendēta uz attīstību.  

Bauskas novada pašvaldība vēl Margaritai Epermanei realizēt savas ieceres jaunajā amatā, kuras sekmētu Bauskas novada iedzīvotāju veselības aprūpes pakalpojumu sniegšanas kvalitātes izaugsmi. Lai lieliska sadarbība ar kolēģiem un klientiem. Vēlam izdošanos!

Atgādinām, ka Nominācijas komisijas locekļi intervijā novērtēja kandidāta profesionālo un vispārējo prasmju piemērotību Sabiedrības valdes locekļa amata pienākumu pildīšanai - redzējums par Sabiedrības darbību, Sabiedrības darbības jomu pārzināšana, spējas sniegt kompetentas atbildes uz nominācijas komisijas jautājumiem, komunikācijas prasmes, valdes locekļa amata pienākumu pildīšanai nepieciešamās kompetences.

Nominācijas komisija piešķīra kandidātam punktu skaitu saskaņā ar Nominācijas komisijas apstiprinātajiem kritērijiem (maksimāli iespējamie 36 punkti).

Apkopojot kandidātu vērtēšanas rezultātus, nominācijas komisija pieņēma lēmumu par atbilstošāko atzīt un Sabiedrības valdes locekļa amatam virzīt Margaritu Epermani, kura ieguva augstāko vidējo punktu skaitu abās konkursa kārtās - pirmajā kārtā iegūti 27 punkti, otrajā kārtā iegūti 35,4 punkti.

Artūrs Dulbe,
sabiedrisko attiecību speciālists