Der zināt
Reorganizēs SIA «Jaunolis»

SIA „Jaunolis” pamatuzdevums ir gādāt par Bauskas novada pašvaldības Vecumnieku administratīvās teritorijas labiekārtošanu, jeb ielu, ceļu un laukumu būvniecību, rekonstrukciju un uzturēšanu kā arī parku, skvēru un zaļo zonu iekārtošanu un uzturēšanu.

Izvērtējot kapitālsabiedrības sniegtos pakalpojumus un tirgu, kurā tā strādā, secināts, ka ir pazīmes, kas liecina, ka kapitālsabiedrības SIA „Jaunolis” sniegtie pakalpojumi un apkalpojamā teritorija daļēji pārklājas ar SIA „Mūsu saimnieks” sniegtajiem pakalpojumiem un apkalpojamo teritoriju. Abas kapitālsabiedrības veic teritorijas uzkopšanas darbus Vecumnieku ciema teritorijā ziemas un vasaras sezonā.

Papildinot SIA „Mūsu saimnieks” materiāli tehnisko un cilvēkresursu bāzi ar SIA „Jaunolis” valdījumā esošo tehniku un pieejamajiem cilvēkresursiem, SIA „Mūsu saimnieks” sniegtos pakalpojumus būtu iespējams organizēt produktīvāk un ekonomiski izdevīgāk.
Bauskas novada domes deputāti lēma uzsākt SIA „Jaunolis” un SIA „Mūsu saimnieks” reorganizāciju pievienošanas ceļā, kur SIA „Mūsu saimnieks” tiek noteikta kā iegūstošā sabiedrība, bet SIA „Jaunolis” noteikta kā pievienojamā sabiedrība.

Bauskas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa