Der zināt
Pieteikumi sporta atbalstam jāiesniedz līdz 1. novembrim

Lai pretendētu uz pašvaldības līdzfinansējumu 2023. gadā, Bauskas novada sportistiem un sporta sabiedriskajām organizācijām ne vēlāk kā līdz 2022. gada 1. novembrim jāiesniedz Sporta nodaļā pieteikumi atbilstoši nolikuma „Par sporta pasākumiem un sporta attīstībai paredzēto pašvaldības budžeta līdzekļu sadales kārtību Bauskas novadā” pielikumiem.

Sporta lietu komisija izskatīs un izvērtēs nākamā gada finanšu pieprasījumus atbilstoši nolikumam un finanšu iespējām.

2022. gadā līdz 30. septembrim sportistiem un sporta organizācijām, kā arī pasākumu organizēšanai piešķirts pašvaldības līdzfinansējums 88 121,77 EUR. Līdzfinansējums izlietots 27 individuālo sportistu un 11 sporta sabiedrisko organizāciju un komandu atbalstam. Pašvaldības finansiālo atbalstu saņēmuši šādu sporta veidu pārstāvji: vieglatlētika, galda teniss, skeitbords, šaušana, makšķerēšana, autokross, motokross, futbols, orientēšanās, velosports, hokejs, ātrumlaivu sports, basketbols, svaru bumbu celšana un florbols.

Lielākais atbalsts no Bauskas novada pasākumu organizēšanai bija 10 000 EUR līdzfinansējuma piešķiršana biedrībai RAC.LV, kura 4. un 5. jūnijā leģendārajā „Mūsa Raceland” trasē organizēja FIA Eiropas autokrosa čempionātu. Sacensībās četrās ieskaites klasēs uz starta stājās vairāk nekā 60 braucēji no dažādām Eiropas valstīm, kā arī 14 dalībnieki nacionālajā sacīkstē.  

Bauskas novada pašvaldības
Sporta nodaļa