Der zināt
Nedēļas nogalē pasākumu laikā satiksmes ierobežojumi Iecavā

Piektdienas pēcpusdienā, izbraucot no Rīgas, palēnināta satiksme būs virzienā uz Bausku, kur slēgts Bauskas šosejas (A7) posms no pagrieziena uz Baložiem līdz Katlakalnam, satiksmes plūsma novirzīta pa jaunizbūvēto Ķekavas ielu. Savukārt uz Bauskas šosejas Iecavā piektdien pilsētas svētku laikā plkst. 20.30 - 20.45 tiks ierobežota satiksme.

15. un 16. jūlijā, iecavniekiem un Iecavas viesiem būs iespēja baudīt plašu svētku „Iecavai 530’’ programmu. Divu dienu laikā Iecavā virmos svinību un pārsteigumu pilna gaisotne.

Sagaidām, ka svētku dienās pilsētā būs daudz viesu, tāpēc aicinām būt vērīgiem satiksmē un Iecavas centrā, ja vien iespējams, pārvietoties kājām. Automašīnas atstāsim tām paredzētajos laukumos pie luterāņu baznīcas, Rīgas un Skolas ielas krustojumā, pie stadiona, Iecavas veselības centra un citās norādītajās stāvvietās.

Lūgums piektdien, 15. jūlijā, no plkst. 18.00 līdz 21.00 nenovietot automašīnas Skolas ielā 4 - daudzdzīvokļu māju iekšpagalmā pie Iecavas apvienības pārvaldes, lai svētku dalībnieki varētu brīvi pulcēties gājienam.

Sestdien, 16. jūlijā, būs ierobežota satiksme:

  • no plkst. 8.00 līdz 15.00 Grāfa laukumā;
  • no plkst. 9.00 līdz 15.00 Krasta ielā;
  • no plkst. 9.00 līdz 17. jūlija plkst. 2.00 Upes ielā.