Der zināt
Iznācis kultūras un tūrisma ceļveža Bauskas novadā pavasara numurs!
Iznācis kultūras un tūrisma ceļveža Bauskas novadā pavasara numurs!

Klāt ir marts un līdz ar to arī jaunākais Bauskas novada pašvaldības veikums – kultūras un tūrisma ceļvedis Bauskas novadā „Satiec Bausku!”. 

Ceļvedis elektroniski lasāms ŠEIT.

Brošūra veltīta kultūras un tūrisma norisēm Bauskas novadā marta, aprīļa un maija mēnesī. Ceļveža lappusēs uzzināsi, kas šogad plānots izzinošajā pasākumā visai ģimenei „Vimbu svētkos” 22. aprīlī, par Bauskas novada svētkiem „Zem zelta ozola zariem”, kas notiks 13. maijā Mežotnes pilskalnā, par Sējas svētkiem 13. maijā Ausekļu dzirnavās Bārbeles pagastā.

Pavasara ceļvedī atradīsi interviju ar Bauskas novada mākslinieci un Bauskas pilsētas rožu iniciatīvas autori Lauru Ikerti. Te iepazīsi Bauskas pilsētas stāstus par plostnieku krogu „Melnais gailis” un populārās ziņģes „Tur Bauskas mazā krodziņā” tapšanu.

Brošūrā publicēts novada pasākumu kalendārs pavasara mēnešiem un sabiedrībā pazīstamu novadnieku ieteikumi tam, ko redzēt, darīt, nobaudīt Bauskas novadā.

Kultūras un tūrisma ceļvedis lasīšanai pieejams Tūrisma informācijas centrā, Bauskas kultūras centrā,  kafejnīcās un restorānos, muzejos. Nākamais brošūras izdevums ar aktuālo vasaras piedāvājumu  gaidāms jūnija sākumā un būs veltīts vasaras sezonai.

Izdevuma mērķis ir sniegt novada iedzīvotājiem un viesiem mūsdienīgu, saistošu un aktuālu informāciju, kā arī popularizēt tūrisma un kultūras dzīvi Bauskas novadā.

Bauskas novada pašvaldības
Sabiedrisko attiecību nodaļa