Biedrība „Laiks Jauniešiem” organizēs Zemgales plānošanas reģiona Izglītības iestāžu popielas konkursu „Pārspēj šo, ja Tu vari!” Pasākums notiks ar uzņēmumu un privātpersonu atbalstu. Norises vieta: Īslīces kultūras nams,  Bauskas novads, Īslīces pagasts, Rītausmas. Norises laiks: 2023. gada 18. februārī, plkst. 15.00. Konkursa nosaukums „Pārspēj šo, ja Tu vari!”.

Šāda biedrības aktivitāte paredzēta ar mērķi apzināt un pulcēt Zemgales plānošanas reģiona izglītības iestāžu jauniešus vienuviet, paužot savas radošās spējas, prasmes un talantus. Sniedzot iespēju uzstāties publikas priekšā, jauniešiem tiek dota iespēja gūt skatuves pieredzi un gūt motivāciju tālākā attīstībā, tādējādi veicinot radošo izaugsmi.

Konkursa „Pārspēj šo, ja Tu vari!” potenciālās dalībnieku komandas aicinātas iepriekš reģistrēties interneta vietnē līdz 2023. gada 13. februāra, plkst. 20.00.  Lai pieteiktos konkursā NAV noteikta dalības maksa.

Konkursa organizators, biedrības „Laiks Jauniešiem” valdes priekšsēdētājs Gints Jankovskis informē, ka ar sadarbības partneru atbalstu izveidots balvu fonds. Trešajai vietai balvā - 100 EUR, otrajai vietai - 200 EUR. Uzvarētāju komanda saņems naudas balvu 300 EUR.  Tiks pasniegta arī žūrijas simpātiju balva. Laureāti naudas balvu varēs izlietot izglītības iestāžu aktivitāšu organizēšanā vai pašpārvaldes attīstībā.

Konkursantu sniegumu vērtēs žūrija piecu dalībnieku sastāvā. Vienam priekšnesumam atvēlētais laiks sava priekšnesuma prezentēšanai – četras minūtes,” skaidro G.Jankovskis.

Viņš atzīst, ka Covid-19 un krīze Ukrainā ir veicina satraukta emocionālā fona veidošanos bērnos un jauniešos. Konkursa „Pārspēj šo, ja Tu vari!” viens no uzdevumiem ir dāvāt prieku un veidot pārliecību un ticību savai varēšanai un talantam. Valdes priekšsēdētājs pauž cerību, ka konkurss veidosies par ikgadēju un apmeklētu pasākumu.

Jaunieši ir mūsu tagadne – reģistrējies un iegūsti atbalstu savas izglītības iestādes aktivitāšu organizēšanā vai pašpārvaldes attīstībā. Gaidīsim Jūs visus ciemos: Bauskas novads – Latvijas jauniešu galvaspilsēta 2023!


Informāciju sagatavoja:

valdes  priekšsēdētājs Gints Jankovskis
Mob.tālr. +371 28646934, e-pasts: info@laiksjauniesiem.lv