Der zināt

2022. gada 23. septembrī Bauskas novada iedzīvotāji laipni aicināti uz Grāmatu svētkiem Bauskā!

Grāmatmīļi varēs iepazīties ar jaunākajām grāmatām, tikties ar Latvijas Nacionālā teātra aktrisi Daci Bonāti, dzejnieku, atdzejotāju, tulkotāju Guntaru Godiņu, kultūržurnālisti Liegu Piešiņu, kā arī rakstnieku, režisoru, aktieri Andri Kalnozolu. Tiksimies Bauskas Kultūras centrā jau no plkst. 10.00!

Grāmatu svētki, kā ierasts, tiks iesākti ar grāmatu komercizstādi Bauskas Kultūras centra Izstāžu zālē no plkst. 10.00 līdz 15.00, grāmatas aplūkot un iegādāties piedāvās izdevniecības – Kontinents, Avots, Madris un grāmatu bāze “Latvijas Grāmata”.

Jau plkst. 10:00 tiks atklāti Grāmatu svētki Lielajā zālē ar svinīgu pasākumu bibliotēkas simtgadei “Bauskas Centrālajai bibliotēkai 100”.  Tam sekos programma, kas dalīta divās daļās – pieaugušajiem Bauskas Kultūras centrā un bērniem, jauniešiem Bauskas Bērnu bibliotēkā, Bauskas Valsts ģimnāzijā, Bauskas pilsētas pamatskolā, Bauskas 2. vidusskolā un Codes bibliotēkā. Bērniem un jauniešiem tikšanās ar dzejnieci Inesi Zanderi, grāmatmīli Anci Zveju, rakstnieci Lauru Vinogradovu, kā arī rakstnieku, režisoru, aktieri Andri Kalnozolu.

Uz tikšanos Grāmatu svētkos Bauskā!