Der zināt

Piektdien, 12. augustā, darba vīzītē Bauskā ieradīsies Veselības ministrijas parlamentārais sekretārs Ilmārs Dūrītis (A/P!). Vizītes mērķis ir apzināt veselības aprūpes problemātiku Bauskas novadā, īpaši sociālās aprūpes vietās, tostarp pansionātos, kā arī pārrunāt sadarbību ar pašvaldības Sociālo dienestu un diskutēt par veselības punktu izveidi.

Vizītes pirmajā daļā novada domē plānota tikšanās ar Bauskas novada pašvaldības vadību, Sociālās un veselības komitejas deputātiem, Izglītības, kultūras, sporta un sabiedrības labklājības departamenta Veselības un sabiedrības labklājības nodaļas un Sociālā dienesta speciālistiem. Tikšanās laikā tiks pārrunāti Veselības ministrijas kompetencē esošie aktuālie jautājumi, ministrijas iniciatīvas.

Vizītes turpinājumā plānots  klātienē iepazīt SIA “Bauskas slimnīca”, kā arī apmeklēt sociālās aprūpes centru “Derpele”.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji aicināti pievienoties no plkst. 12:20 SIA “Bauskas slimnīcas” apmeklējumam un plkst. 14:20 sociālā aprūpes centra “Derpele” apmeklējumam. Plašāka intervija ar VM parlamentāro sekretāru tiks organizēta plkst. 15:20 SAC “Derpele” telpās.

Laipni aicinām masu mediju pārstāvjus pieteikties, sazinoties ar Uzņēmējdarbības un mārketinga departamenta vadītāju Lauru Ārenti (tālr. +371 29906233; e-pasts: laura.arente@bauska.lv).

Plašāka informācija:

Laura Ārente
Bauskas novada administrācijas
Uzņēmējdarbības un mārketinga departamenta vadītāja
Tālr. +371 29906233
e-pasts: laura.arente@bauska.lv