Der zināt
Darba vizītē Bauskas novadu apmeklēs labklājības ministrs Gatis Eglītis

Piektdien, 15.jūlijā, reģionālajā darba vīzītē Bauskā ieradīsies labklājības ministrs Gatis Eglītis. Vizītes pirmajā daļā novada domē plānota tikšanās ar Bauskas novada pašvaldības vadību, Sociālās un veselības komitejas deputātiem, Sociālo dienesta un Bāriņtiesas darbiniekiem. Tikšanās laikā tiks pārrunāti ministrijas kompetencē esošie aktuālie jautājumi, ministrijas iniciatīvas. Ministrs uz kopīgu sarunu ir aicinājis arī senioru biedrības pārstāvjus.

Vizītes turpinājumā plānots  klātienē iepazīt pašvaldības īstenotos projektus deinstitucionalizācijas plāna ietvaros. Tiks apmeklēts Ģimeniskai videi pietuvināts pakalpojums ārpusģimenes aprūpē esošiem bērniem Bauskā, Zaļajā ielā 33 un Vecumnieku Daudzfunkcionālais sociālo pakalpojumu centrs “Sarkanā skola”.

Darba kārtībā iekļauts SIA “Balticovo” uzņēmuma apmeklējums, kas šobrīd ir lielākais olu un olu produktu ražotājs Ziemeļeiropā, kā arī lielākais darba devējs Bauskas novadā.

Vizītes ietvaros plašsaziņas līdzekļu pārstāvji būs gaidīti no plkst. 12:00 līdz 12:20 Bauskas novada domes 3.stāva domes sēžu zālē, kad tiks nodrošināta iespēja uzdot jautājumus ministram un pašvaldības vadībai.

Laipni aicinām masu mediju pārstāvjus pieteikties, sazinoties ar Uzņēmējdarbības un mārketinga departamenta vadītāju Lauru Ārenti (tālr. +371 29906233; e-pasts: laura.arente@bauska.lv).

Plašāka informācija:

Laura Ārente
Bauskas novada administrācijas
Uzņēmējdarbības un mārketinga departamenta vadītāja
Tālr. +371 29906233
e-pasts: laura.arente@bauska.lv