Der zināt
Darba vizītē Bauskas novadu apmeklēs kultūras ministrs Nauris Puntulis (Atcelts!)
Darba vizītē Bauskas novadu apmeklēs kultūras ministrs Nauris Puntulis (Atcelts!)

Kultūras ministra vizīte ir atcelta!

Ceturtdien, 9. martā, reģionālajā darba vīzītē Bauskā ieradīsies kultūras ministrs Nauris Puntulis. Vizītes pirmajā daļā novada domē plānota tikšanās ar Bauskas novada pašvaldības vadību un kultūras jomas struktūrvienību vadītājiem, kur tiks pārrunāti ministrijas kompetencē un Bauskas novada kultūras jomā esošie aktuālie jautājumi.

Ņemot vērā, ka nākamajā gadā dzejniekam Vilim Plūdonim paliek 150 gadi, kultūras ministrs 9. martā, dzejnieka dzimšanas dienā, izsludinās Viļa Plūdoņa gadu, kura lielākais akcents būs jaunas ekspozīcijas izveide V.Plūdoņa muzejā.

Plašsaziņas līdzekļu pārstāvji būs gaidīti un jautājumus ministram varēs uzdot no plkst. 12:30 līdz 12:50 Bauskas novada domes 3. stāva sēžu zālē.

Darba kārtībā iekļauta arī ziedu nolikšana pie Viļa Plūdoņa kapavietas Plūdoņa kapos un pie piemiņas akmens Bauskas aizstāvjiem 1944. gadā. Pēc tam ministrs dosies apmeklēt Rundāles pils muzeju, kur tiksies ar tā direktori Lauru Lūsi.

Vizītes noslēgumā kultūras ministrs Bauskas kultūras centrā tiksies ar amatiermākslas kolektīvu vadītājiem, lai pārrunātu gatavošanos šīs vasaras lielākajam kultūras notikumam – Vispārējiem latviešu dziesmu un deju svētkiem.

Laipni aicinām masu mediju pārstāvjus pieteikties, sazinoties ar Uzņēmējdarbības un mārketinga departamenta vadītāju Lauru Ārenti (tālr. 29906233; e-pasts: laura.arente@bauska.lv).

Foto: Oskars Artūrs Upenieks / Kultūras ministrija