Der zināt
Bērnu un jauniešu nevalstiskās organizācijas trešo gadu organizēs labo darbu akciju «Bērnu prieks katrā mājā»

Sabiedriskā labuma organizācija „Laiks Jauniešiem” un Radošā apvienība „Pasaku nams” jau trešo gadu pēc kārtas organizēs Ziemassvētku labo darbu akciju “Bērnu prieks katrā mājā”.

Labo darbu akcija tiks organizēta divās kārtās - pirmajā no 3. novembra līdz 16. decembrim aicinām uzņēmumus, iestādes un privātpersonas saviem spēkiem sagatavot savas dāvaniņas - saldumus, rotaļlietas, spēles, grāmatas, puzles, cita veida produkciju, lai pēctam kopīgi mēs Ziemassvētkos spētu iepriecināt bērnus, kuriem šī dāvana nozīmēs daudz vairāk nekā kādam no mums.

Otrajā kārtā no 21. decembra līdz 30. decembrim biedrības “Laiks Jauniešiem” aktīvisti un Radošā apvienība „Pasaku nams” ar pasaku tēliem svētku noskaņās dosies pie dažādu sociālo grupu ģimenēm ar bērniem šīs dāvaniņas uzdāvināt, lai svētkus katrā mājā padarītu priecīgākus arī šajā smagajā laikā mums katram.

Par dāvaniņu nodošanu uzņēmuma/iestādes vai privātpersonu puses aicinām sazināties telefoniski +371 29186882 (Zane), +371 28646934 (Gints), +371 29693306 (Katrīna) vai elektroniski info@laiksjauniesiem.lv – mūsu iespēju robežās (Rīgas rajonā un Zemgalē) šīs dāvaniņas varam paņemt iepriekš vienojoties par laiku un vietu.

Ja plānojiet dāvaniņas ievietot slēgtos iepakojumos, lūdzam, pievienot lapiņu un uz tās uzrakstīt konkrētu adresātu – vecumu, dzimumu un saturu.

Informāciju sagatavoja:

Biedrības „Laiks Jauniešiem” Valdes priekšsēdētājs Gints Jankovskis