Der zināt
Bauskas slimnīca kļuvusi par Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru
Bauskas slimnīca kļuvusi par Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras biedru

Bauskas novada pašvaldības kapitālsabiedrība SIA “Bauskas slimnīca” ir pievienojusies Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamerai (LTRK), kļūstot par tās biedru. 27. februārī iestādes pārstāvji piedalījās LTRK jauno biedru pasākumā, kurā arī saņēma biedra apliecību.

“Ir sperts nozīmīgs solis, lai stiprinātu slimnīcas kā uzņēmuma pozīcijas uzņēmējdarbības vidē, gūtu plašāku atpazīstamību, nodrošinātu plašāku sadarbības iespēju loku, kā arī iegūtu lielāku ietekmi likumdošanas procesos, negodīgas konkurences jautājumu aktualizēšanā un iespējamo risinājumu meklēšanā,” stāsta iestādes vadītāja Margarita Epermane. “Pozīcijas nostiprināšana un piedalīšanās sociālos dialogos ir būtiska, lai Bauskas slimnīca virzītos uz priekšu un kļūtu par mūsdienīgu, inovatīvu un konkurētspējīgu ārstniecības iestādi.”

M.Epermane uzsver, ka ir svarīgi savlaicīgi pārzināt iespējamās likumdošanas izmaiņas, to ietekmi uz uzņēmuma (slimnīcas) darbību, un savlaicīgi reaģēt, jo ārstniecības iestādes vairumā gadījumu darbojas pēc uzņēmējdarbības principiem un ir pakļautas tādiem pašiem komercdarbībai noteiktajiem principiem un nodokļu sistēmai kā citi uzņēmumi.

Pievienošanās LTRK Bauskas slimnīcai sniegs arī citus ieguvumus, piemēram, tās darbiniekiem ļaus iegūt jaunas zināšanas, piedaloties biedriem organizētos bezmaksas semināros, apmācībās, konferencēs.