Der zināt

Ieskandinot jaunā mācību gada skolas zvanu, 1. septembrī Bauskas novada skolēni un citi interesenti gaidīti uz grupas “Bermudu Divstūris” koncertu Bauskas Rātslaukumā. Koncerta sākums – plkst. 13:00.

Pirmās skolas dienas svinības Bauskas Rātslaukumā sāksies jau no plkst. 11:00, kad skolēni varēs nodoties dažādām izklaides iespējām, ko piedāvās izbraukuma atrakciju parks “Activepark”. Atrakcijas Bauskas vecpilsētas centrā darbosies līdz pat plkst. 16:00.

Taču plkst. 13:00 ar enerģisku koncertu noskaņojumu noskaņos viena no pieprasītākajām ballīšu grupām Latvijā “Bermudu Divstūris”, kas ar savu performanci spēj iekustināt ikvienu klausītāju jebkurā vecumā. Līdz šim grupa ir izdevusi trīs studijas albumus. Pēdējais no tiem ar nosaukumu “Vidēji Glīts” mūziķu daiļrades piekritēju vērtējumam nodots vien šī gada maijā. Savas pastāvēšanas laikā grupa ir ieguvusi vairākas nominācijas un balvas Latvijas Mūzikas ierakstu gada balvas “Zelta Mikrofons” pasniegšanas ceremonijā – “Radio hits”, “Labākais albums” un “Gada dziesma”.

Ieeja koncertā un dalība atrakcijās ir bez maksas.

Vēršam uzmanību, ka pasākuma apmeklētāji var tikt fotografēti un/vai filmēti. Fotogrāfijas un audiovizuālais saturs var tikt atspoguļots presē, sociālajos tīklos un publicitātes materiālos.

Informāciju sagatavoja:

Bauskas Kultūras centra Sabiedrisko attiecību speciāliste Kristiāna Paula Lībiete