Der zināt

Svētdien, 18. decembrī, plkst. 13.00 biedrība „Laiks Jauniešiem” sadarbībā ar Īslīces pagasta nodaļu un Bauskas novada jauniešiem organizēs Ziemassvētku piedzīvojumu braucienu „VECĪTIM PA PĒDĀM”.

Pasākums norisināsies teritorijā no Rītausmām līdz Bauskas pilsētai (ieskaitot). Lai piedalītos piedzīvojumu braucienā Jums ir nepieciešams izveidot komandu līdz 9 cilvēkiem (1 automašīna – B kategorija), kā arī jāizdomā kopējais Ziemassvētku komandas tēls. Dalības maksa ir noteikta ziedojumu veidā labdarības maratona „Roku Rokā” akcijai „Bērnu prieks katrā mājā” – par katru ziedoto naudiņu tiks iegādātas dāvaniņas bērniem un jauniešiem, kuriem pilnvērtīgs dāvināšanas prieks Ziemassvētkos diemžēl nav iespējams. Konkrēta ziedojuma summa nav noteikta.

Pasākums ir balstīts uz Auto – Foto orientēšanās pamatu, taču šoreiz primāri izvirzot Ziemassvētku tematiku un uzdevumu pildīšanu katrā kontrolpunktā. Vērtēti tiks izpildītie uzdevumi un varam garantēt, ka laika ietvars pietiks visām komandām – gan bez pieredzes, gan ar bērniem. Brauciena kopējais attālums (turp – atpakaļ) nesasniegs 50 km, taču tie būs piepildīti ar dažādām aktivitātēm gan bērniem, gan pieaugušajiem. Pasākuma ilgums ar apbalvošanas ceremoniju aizņems līdz 4 stundām.

Ziemassvētku piedzīvojumu brauciena „VECĪTIM PA PĒDĀM” sākuma un noslēguma punkts ir noteikts Īslīces Kultūras nams (Bauskas novads, Īslīces pagasts, Rītausmas). Reģistrācija pasākumam jau ir sākusies un to aicinām veikt elektroniski līdz 17. decembra plkst. 23.59 saitē – ej.uz/zsvetkubrauciens. Pēc Jūsu aizpildītas pieteikuma anketas ar Jums sazināsies pasākuma organizatori, lai apstiprinātu Jūsu pieteikuma saņemšanu.

Informējam, ka katrs komandas dalībnieks pilnībā atbild par savu rīcību pasākuma laikā, tās izraisītajām sekām un nodarītajiem zaudējumiem sev un trešajām personām. Pasākumā var tikt veikta FOTO & VIDEO uzņemšana un iegūtie materiāli var tikt publicēti sociālajās vietnēs un medijos. Vairāk informācijas un jautājumu gadījumā aicinām sazināties ar biedrības “Laiks Jauniešiem” vadītāju – Gintu Jankovski (+371 28646934) vai (info@laiksjauniesiem.lv).

Informāciju sagatavoja:

Biedrības „Laiks Jauniešiem” valdes priekšsēdētājs Gints Jankovskis