Der zināt
Bauskas BJC aicina piedalīties «Skolēnu Rallijā»

Bauskas Bērnu un jauniešu centrs līdz 1.martam trešdienās aicina Bauskas novada 1.-9.klašu skolēnus piedalīties trases automodelisma čempionātā!


Trases automodelisms ir tehnisks sporta veids, kur dalībnieki sacenšas ar pašizgatavotiem, elektriski vadāmiem automobiļu modeļiem, kas brauc pa speciāli izveidotu trasi ar īpašām rievām jeb celiņiem. Bauskas BJC trasei ir 6 celiņi, tās garums ir 30 metri.

Bauskas novada čempionāts trases automodelismā “Skolēnu rallijs” ikvienam dod iespēju vadīt pa trasi mūsu izgatavotos modeļus, piedzīvot azartu un ātrumu, uzstādīt savu labāko apļa laiku un sacensties ar citiem.

Obligāta iepriekšēja pieteikšanās pa tālr. +371 63924006!

Skolotājs Agris Kiršteins gaida uz ralliju gan individuālus interesentus, gan ģimenes, gan klašu kolektīvus. Vienlaicīgi pusstundu sacentīsies 6 dalībnieki. Ja ieradīsies klase, kurā ir vairāk nekā 20 skolēni, pārējiem dalībniekiem sacensību laikā tiks piedāvātas citas tehniskās jaunrades vai mākslas nodarbes. Klašu kolektīviem iepriekš e-pastā bjc@bauska.lv jāiesniedz grupu saraksts (vienā grupā 6 dalībnieki).

Avots: Bauskas Bērnu un jauniešu centrs