Der zināt
Aptauja jauniešu mentālās un fiziskās veselības apzināšanai Bauskas novadā

Pasākuma "Bauskas novads - Latvijas jauniešu galvaspilsēta 2023" ietvaros ir izveidota aptauja, lai apzinātu problēmas un izaicinājumus, ar kuriem saskaras jaunieši mūsu novadā. Mērķis ir arī noskaidrot iespējas, kuras ir pieejamas un kuras būtu nepieciešams pilnveidot.

Šī aptauja ir anonīma, tā ļauj jaunietim atklāti paust viedokli par savām sajūtām, emocijām un definēt pašreizējo situāciju novadā.

Aptauja līdz 20.februārim būs pieejama.

Iegūtie dati ļaus pašvaldības darbiniekiem izvērtēt jauniešu vēlmes, vajadzības un mentālo veselību, kā arī novadā pieejamo infrastruktūru fizisko aktivitāšu īstenošanai. Dati ļaus jaunatnes jomas pārstāvjiem izvirzīt nākotnes prioritātes un izvērtēt neformālās izglītības metodes, kuras integrēt darbā ar jaunatni. Iesaisties un paud savu viedokli - PAR JAUNATNI MŪSU NOVADĀ!

Jaunieti! Mēs katrs esam citāds, tomēr mums ir līdzīgas vajadzības. Tev ir savas intereses,  vajadzības un hobiji. Bieži tas viss ir pakārtots Tavam emocionālajam un mentālajam stāvoklim. Mēs, jaunatnes darbinieki, vēlamies noskaidrot  Bauskas novada jauniešu kopējo mentālo stāvokli, lai, plānojot nākotnes projektus, spētu apmierināt atbilstošās vajadzības.

Esi atbildīgs un sniedz mums patiesas atbildes. Atceries, šī anketa ir anonīma un visi iegūtie dati tiks izmantoti tikai apkopotā veidā.