Der zināt
Aktuālā satiksmes informācija

Valsts autoceļu tīklā joprojām būvdarbi notiek 49 posmos, tai skaitā uz 13 tiltiem un pārvadiem. Darbi norit deviņos valsts galveno autoceļu posmos, 20 – reģionālo un septiņos valsts vietējo autoceļu posmos. Tajos autovadītājiem jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem.

Visi aktuālie būvdarbi un satiksmes ierobežojumi redzami kartē VSIA Latvijas Valsts ceļi mājaslapā www.lvceli.lv. Aicinām plānot papildu laiku ceļā, ja ir jāšķērso būvdarbu vieta, kā arī ievērot ceļu satiksmes noteikumus un ceļa zīmes arī remontdarbu posmos.

Vieni no lielākajiem satiksmes ierobežojumiem uz valsts galvenajiem ceļiem skar arī Bauskas novadu:
 

  • Bauskas šosejas (A7) posms no pagrieziena uz Baložiem līdz Katlakalnam līdz 2023. gada jūlijam slēgts, satiksme organizēta pa Ķekavas ielu paralēli A7, ātruma ierobežojums 50 km/h;
  • uz Bauskas šosejas (A7) no Iecavas līdz Bauskai vienā posmā satiksmi regulē ar regulētāju palīdzību vai ar luksoforu, ieviesti ātruma ierobežojumi 50 un 70 km/h, platuma ierobežojums 3 m. Posma šķērsošana var aizņemt no 40 minūtēm līdz pat stundai;

Lai iegūtu vai nodotu informāciju par notiekošo uz valsts autoceļiem, aicinām zvanīt uz VSIA Latvijas Valsts ceļi diennakts informatīvo bezmaksas tālruni +371 80005555.

Informāciju sagatavoja

VSIA Latvijas Valsts ceļi Komunikācijas daļa un Satiksmes informācijas centrs.